Startsida  Aktuellt Evenemang Biografi Discografi Bokning Press Länkar
 

Samlade TV-Hits

1. Vild och lite galen
2. Anderssons affär
3. En bild av dig
4. Jag är från landet
5. Medan jorden går ett varv
6. Om du vill så flyger jag
7. En liten bit är bättre än nada
8. Juliette
9. Bara när jag blundar
10. Sucu sucu
11. Mitt hjärta
12. Kan en ängel utan vingar flyga
13. Vågar du så vågar jag
14. Hallå Mary Lou
15. Om bara jag får
16. Ingenting kan stoppa mej
17. Sommar
18. En vind som blåser
19. Efteråt
20. Två steg fram och ett tillbaka
21. Jag vill vara din Margareta

Scranta SACD 1263 (2003)

Sten & Stanley i TV!

Få grupper, om ens någon, har gjort så många TV-program som Sten & Stanley. Det stora TV genombrottet kom 1964 i SVT:s "Allmänna Gränd". Sedan följde medverkan i bland annat ett antal "Nygammalt" program, "För runt för fyra", "Melodier i Norden" med flera.

TV-debuten i Tyskland gjordes också redan i mitten på 60-talet. Melodifestivaldebut blev det också för Sten med "Svart-Olas Polska" och senare bland annat "Gång på gång".

Egna TV-serier och program har det också blivit. Ett ungdomsprogram som hette "På Verandan" och "Playboys" var de första egna TV-serierna.

På 90-talet gjorde bandet betydligt mer än 100 TV-program i den populära serien "Hallå Sverige".

Allt sedan starten har bandet och deras medlemmar medverkat i massor av enskilda program som t.ex. "Så ska det låta" och ett stort antal TV-galor.

I Norge gjorde man redan i slutet på 60-talet en egen TV-show "Et sted må grensen gå" och alltsedan dess har bandet ständigt framträtt i samtliga norska TV-kanaler. I Tyskland har man framträtt i TV-shower från Frankfurt, Berlin, Rostock och Magdeburg för att nämna några.

Stor TV-succé blev det också 1985 på Irland i "Castlebar International Song Contest" med låten "Don’t Play A Sad Song After Midnight" som på svenska heter "Dra dit pepparn växer".

På den här CD:n har man samlat 21 låtar som alla framförts i TV eller gjorts på video varav 6 låtar aldrig tidigare utgivits på CD.

Kontakt:
Scranta Grammofon AB

info@scranta.se
Bokning:
Tel: +46 586 560 30
E-post: info@scranta.se